onsdag 30 januari 2013

Skafferiet

Nu är det nya produkter på väg in till butiken i Gula Huset. Skafferiet kommer att fyllas på med massor av spännande varor. Trodde aldrig det skulle vara så svårt att välja vilka varor och produkter vi skulle köpa in. Vill gärna att så mycket som möjligt är närproducerat, krav- och miljömärkt.

Kvalité och bra råvaror var en självklarhet för oss. Måste säga att vi fick ihop ett riktigt bra sortiment. Självklart tar vi tacksamt emot tips från Er kära läsare och kunder, på så sätt blir vi ju ännu bättre.

Det som finns hemma i butiken nu är Brobackens bröd och mjuka kakor som är sagolikt goda. Dessa är vedugnsbakade med råvaror av bästa klass.

Gunnebo Slotts underbara knäckebröd och skorpor som bakas på slottet, finns i vår butik. Lavendel-, kanel- och kardemumma skorpor, sesamknäcke etc. Allt är självklart ekologiskt.

I september 2012 vann Gunnebos bageri två guld i SM i Mathantverk för rågsurdegsbröd och småkaka. 2010 vann bageriet två silver i samma tävling i två brödkategorier.
Det är bara till att gratulera och självklart är vi stolta över att ha deras produkter i butiken.






 
JOES_TEA_CO_Minted _Up _Fruit _Tea _Bag
 
Joe’s TEA är en nyhet från östra London som erbjuder ekologiska premiumteer komponerade för den som uppskattar traditionella tesmaker. Teerna kommer både i svart, vitt men även rött och fruktiga, blommiga och mintiga teer som inte innehåller tein (koffein). Det ekologiska teet kommer i nedbrytningsbara pyramidbehållare gjorda av majsstärkelse, vilka gör att det släpps ut mer smak i brygden. Tebladen i ex. ”English breakfast” och ”Whiter than white” expanderar som ett bra te ska och det ger därför en god smak utan bitterhet. Joe menar att premium och ekomarknaden för te tidigare inte har moderniserats i så stor utsträckning och han tycker att den borde inspireras av kaffe och smoothiemarknaden där nya, moderna smaker och kombinationer finns i överflöd. Joe’s tea kombinerar möjligheten att göra en god kopp te med bekvämligheten att slippa krångel med tesilar och löste.
 
Joe’s tea lanserar åtta sorter i Norden under 2013. Dessa sorter är: The earl of grey, St Clemonts lemon, Minted up fruit, Proper peppermint, Ever so english breakfast, Sweet Chamomile och The berry best.



Gröntomat marmelad, ingefärsmarmelad eller blåbärssylt med punsch  massor med spännande produkter från Stockuts. Det är ett familjeföretag i Tidaholm som odlar ekologiskt och förädlar utvalda närodlade råvaror till just underbart goda marmelader, sylt, chutney etc.










Spännande produkter på väg in vill jag lova!
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar