onsdag 15 augusti 2012

Formex - inredningsmässa

Dags att besöka inredningsmässan FORMEX . Men det går inte att åka till Stockholm utan att besöka en och annan inrednings butiker på vägen.
Första stoppet blev i Gränna och den vackra von Otterska Villan.
Det blev besök till Gamla Stan och vädret var helt underbart. Äntligen sol och värme.
Vi knatade runt bland kullerstenar, vackra gränder, in och ut i affärer.
En välbehövlig fikapaus på café Kaffekoppen vid stortorget blev perfekt.
Life is good!Ett av alla måste besök i Stockholm är butiken Knut & Svea. Underbara saker, hittade en massa fina skåp som jag kunde köpt direkt, ja hur mycket fina saker som helst. Måste byta min bil till en större..en skåpbil får det bli nästa gång finns inte en chans att få med saker hem annars.
Per som driver butiken klär även om möbler. Det fanns vackra fåtöljer i underbara färger och tyger. Kan verkligen rekommendera denna butik om ni gillar vackra ting från bl a Frankrike.


Nästa stopp blev Par Courrier. Franska fina möbler även här. Om det är någon som är intresserad av att köpa en inredningsbutik inkl webbutik så får ni passa på...för nu är den till salu, Kontakta ägaren direkt!!

Oscar och Clothilde! Här hittar man det där lilla extra. Helt klart en av mina favoritbutiker. Saknar dock den gamla hemsidan dom hade förut. Den började med en underbar berättelse om paret, vackra gammeldags foton och brev. Idag hamnar man direkt i deras webshop...inte lika charmigt.

1 kommentar: